Kocsmaturista 2.0 Címlap

A szponzorált tartalom a Kocsmaturista szerint

Az alapvető hozzáállásom a folytatásos kocsmatúrám elejétől fogva, és az is maradt, hogy minden meglátogatott vendéglátóhelyről, ami tetszik, szívesen írok mindenféle ellenszolgáltatás nélkül, mert ez így indult, mert ez a szenvedélyem, szent ügyem és küldetésem, DE egy idő után egyre több megkeresést kaptam konkrét helyektől. Ennek nagyon örülök, annak már kevésbé, hogy annál is többet, mint amennyit meg tudok látogatni, és meg is tudok írni, és az eltelt idő csak egyre nőtt. Végül már nem hetek, hanem hónapok csúszásáról volt szó. Az időrendet igyekszem tartani, kivéve, ha a földrajzi közelség más sorrendbe helyezi az alkalmakat. Ha pl. Szegeden járok épp és van ott egy meghívásom, akkor nem fogom kihagyni, mert mondjuk egy győri invitálás előbb érkezett, ahova pedig később vagyok várható.

Ha egy vendéglátónak számít a gyorsabb bemutatkozás és megjelenés, fenntartom a lehetőséget, hogy első alkalom adtán meglátogatom és ha személyesen is küldetésemhez illeszkedőnek élem meg a helyet, akkor megírom elsőbbséggel munkaprojektként, a rászánt munkaidőm kompenzálásával.

Két fontos szempontom van:

  1. Nem a véleményem eladó. Ha valami nem tetszik vagy távol áll tőlem, inkább nemet mondanék a felkérésre. Szponzorálva nyilván nem írnék rosszat, de csak szponzorációért sose írnék jót.
  2. Nem célja ennek a lehetőségnek az extra nyerészkedés, csak a kieső hasznos idő kompenzálása.

Aki további részletekről szeretne egyeztetni, a kocsmaturista@kocsmaturista.hu-n állok rendelkezésre.